Targonca, traktor, emelőasztal, szárzúzó, talajmaró, pótkocsi, szerviz, javítás - Starex Pro Kft.

Fizetési és szállítási feltételek

Vételár

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk nettó vételára, ÁFA nélkül. Az árak HUF vagy EURO pénznemben is megjeleníthetők. A vételárak a megrendelés leadását követően már nem változnak, akár esetleges időközbeni árváltozás esetén sem.

Fizetési feltételek

A fizetés utánvéttel vagy banki utalással lehetséges, amely megrendelés során tetszőlegesen kiválasztaható. A számlázás HUF vagy EURO pénznemben is történhet, ezt kérjük a megrendelés során megadni.

Szállítási feltételek

Kisebb, postai vagy futár szolgálattal elküldhető csomagok esetén utánvéttel történő fizetés esetén a csomag díja az átvételkor fizetendő közvetlenül a postai vagy futár alkalmazottnak. A házhozszállítás és csomagolás költsége postai utánvét és kis csomag esetén az alábbi tarifa szerint csak Magyarország területén:

2.000,- HUF rendelési értékig 850,- HUF
2.000-6.000,- HUF érték között 550,-HUF
6.000,- HUF rendelési érték felett kiscsomag esetén ingyenes

Magyarország területén kívüli szállítás természetesen lehetséges, a szállítási költséget kérjük vevőszolgálatunkkal a megrendelés során egyeztetni. A nagyobb terjedelmű, vagy a szokványostól eltérő termékek szállítását szintén kérjük vevőszolgálatunkkal a megrendelés során egyeztetni, nagyobb terjedelmű termékek saját fuvareszközünkkel történő szállítása is lehetséges.

Szállítási határidő

A várható szállítási határidő termék jellegétől függően 3 - 15 munkanap, amely különleges vagy egyedi termék esetén ettől eltérhet.

Reklamáció

Kérjük, miután átvette a csomagot ellenőrizze tartalmát. Esetleges észrevételét csomag sérüléssel, vagy egyéb esetén kérjük haladéktalanul jelezze.

Elállási jog

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül, melyet a házhozszállítás esetén a futártól való átvétel napjától számítjuk. A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre.A termékek vételárát csak a sértetlen állapotban a számla, vagy annak másolata ellenében legkésőbb 30 napon belül térítjük vissza.

Elállás esetén, ha az áru a nem rendeltetésszerű használatból eredően megsérül, Starex Pro Kft. követelheti kárának megtérítését. A sértetlen termék visszaküldésének költsége a Megrendelőt terheli. Az utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni.

Ügyfélszolgálat

Kérdés esetén kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz az alábbi elérhetőségeken:

Telefon/Fax +36 28 412 371
E-mail info@starex.hu