DELEKS kínai traktor - Starex Pro


back step arrow DELEKS traktor Kategória gépei

Összes termék  · Traktor  · DELEKS traktor

Kényelmesen kezelhető Deleks kínai traktor

Az univerzális kínai traktor egyszerűen kezelhető, így a munka sokkal gyorsabbá és kényelmesebbé válik vele. Az optimális méretnek, a kiváló teljesítmény-tömeg aránynak és a fordulékonyságnak hála úgy manőverezhet a traktor vezetőüléséből, mintha egy gokart volánja mögött ülne. A nagyobb komfort érdekében az általunk kínált traktorokhoz vezetőfülkék is rendelhetők. A széleskörű felhasználáshoz számtalan adaptert vásárolhat, amelyekkel jelentősen bővítheti a traktor segítségével végzett feladatok körét.

Kínai traktor világmárkák gyártójától

A Deleks traktorokat a kínai Dongfeng Motor gyártja. A cég együttműködik több világszerte ismert márkával: vegyesvállalatot hoztak létre többek között a Hondával, az Infiniti luxusmárkához kapcsolódó Nissannal, a Renault-val és a Peugeot-val. Ebből is látni, hogy a Dongfeng tökéletesen megfelel a legmagasabb követelményeknek. Ez nemcsak a személyautókra vonatkozik, hanem a teherautókra és mezőgazdasági gépekre, traktorokra is.

A Dongfeng gyártósorairól évente több mint 4 millió jármű gördül le. Ehhez olyan infrastruktúrára van szükség, ami lehetővé teszi, hogy a kínai traktor azonos minőség mellett jóval alacsonyabb áron kerülhessen piacra, mint a kisebb, európai vagy akár tengerentúli gyártók termékei.