Targoncák

Kezdőlap    Targoncák

Targonca termék alkategóriák

Az alábbiakban az általunk forgalmazott targonca típusokat tekintheti meg. Kínálatunkban dízel, gázüzemű és elektromos targonca is található, így a legkülönfélébb környezeti és üzemi körülmények közé tudunk megfelelő gépeket ajánlani az anyagmozgatási és raktártechnikai feladatokhoz.

Kisebb terhek mozgatásához, szűkebb raktárakban végzett munkához tökéletes választás lehet egy kézi targonca is, amelyet raklapok emeléséhez használhat. A kínálatunkban számos raklapemelő targonca is szerepel, amelyek teherbírása meghaladja a 2 tonnát. Ezeket úgy tervezték, hogy folyamatos, ipari szintű igénybevétel mellett is megbízhatóan működjenek. Ha nemcsak mozgatni szeretné az árut, hanem emelni is, egy magasemelésű kézi targonca beszerzését ajánljuk..

Mikor van szükség gépkezelői jogosítványra a targonca üzemeltetéséhez?

A targoncavezetés komoly szaktudást és körültekintést igénylő, felelősségteljes feladat. Ezért nem csoda, hogy már a gyalogkíséretű targonca kezeléséhez is ugyanúgy szükséges a megfelelő jogosítvány megléte, mint a vezetőállásos és vezetőüléses targonca esetében. Fontos, hogy az építőgépkezelő jogosítvány 2015. december 31. után önmagában már nem elegendő targonca vezetéséhez.

Kattintson az Önt érdeklő targonca típusra!