back step arrow FOTON traktor kategória termékei

Kezdőlap  /  Traktor  /  FOTON traktor
25-35 LE univerzális traktor
FOTON
TE 254-354: 25-35 LE univerzális traktor
50 LE univerzális traktor
FOTON
TB 404-504C: 50 LE univerzális traktor

Foton traktor – a korszerű kínai erőgép

A kínai Foton Motor 1996 óta gyárt teherautókat, buszokat és mezőgazdasági gépeket. A cég termékeinek sikerét jelzi, hogy a vállalat megalakulása óta folyamatosan terjeszkedik, európai, dél-amerikai és indiai központokat is létesített. A cég számára a kutatás és a fejlesztés elsődleges, szüntelenül keresik az új megoldásokat, ők állítják elő, illetve adják el a legtöbb elektromos autót és hibridet Kínában. Minden Foton traktor gyártását ez a környezettudatos szemlélet határozza meg.

Az újdonságokra való nyitottság érezhető a traktorokon, amelyek a modern kor minden kihívásának képesek megfelelni. A kínai traktor kifejezés hallatán sokan ennek éppen az ellenkezőjére gondolnának, pedig a Foton traktor a legkisebb részletekre is figyel, a kisebb teljesítményű gépek központi kijelzője is digitális, hogy a lehető legpontosabb értékeket adhassa vissza.

A gazdag alapfelszereltség – melynek csak töredékét jelenti a szervokormány, a hétpólusú elektromos csatlakozás, a két kiépített hidraulika kör, orr- és keréksúlyok, hárompontos függesztés – mellé számtalan adapter és tartozék vásárolható a Foton gépeihez. A nyári és őszi munkavégzés kényelmesebbé tehető klímaberendezés beszerelésével. De ez csak egyetlen kiegészítő a széles skáláról, az univerzális kínai traktor a megfelelő adapterrel szinte bármilyen feladat elvégzésére alkalmassá tehető.