Talajmaró és magágy előkészítő

Kezdőlap    Mezőgazdasági munkagépek   Talajmaró és magágy előkészítő

Talajmaróink megkönnyítik a munkát, ha erdősítésre szánt területről (szántó, legelő vagy rét) van szó. Tökéletesek az adott terület fellazítására, gyomirtásra vagy akár a magágy előkészítésére. Minőségi gépeink között 15-150 lóerős traktorokhoz is rendelhet berendezést, így könnyedén megtalálhatja az elvégzendő munkához legideálisabb talajmarót!

Érdemes figyelembe venni azonban, hogy fás szárú növényekkel, tuskókkal teli földeken nagyobb körültekintés mellett használhatók, túlságosan száraz talajon pedig eróziós károk keletkezhetnek. Kínálatunkban normál és könnyített kivitelű gépek egyaránt helyet kaptak, a munkabiztonságról pedig a CE szabvány szerinti védőburkolatok gondoskodnak, melyek minden általunk forgalmazott talajmarón megtalálhatók.

Szokványos méretű talajmaróink raktárkészletünkről azonnal elérhetők, rendeljen most, vagy keressen minket!

Miért érdemes tőlünk rendelnie?

Cégünk komplett megoldást kínál mezőgazdasági, anyagmozgatási és kommunális feladatok elvégésére. A szárzúzók és talajmarók mellett webáruházunkból ágaprítót, pótkocsit, traktort és más gépeket is rendelhet kedvező árakon. Regisztráció után pár kattintással megvásárolhatja a kiszemelt berendezést, emellett egyedi ajánlat kérésére is lehetőséget biztosítunk. Vegye igénybe szervizszolgáltatásunkat is, ha bármelyik gépével probléma adódna!

Igényes kivitelű szárzúzók,, praktikus egytengelyes pótkocsik, megbízható gödörfúrók - válasszon minket Ön is!