Gödörfúró  alkategória termékei

Kezdőlap    Földmunkagép és adapter    Gödörfúró alkategória termékei
Starex GFH 50 gödörfúró adapter hidraulikus: Starex GFH 50 gödörfúró adapter hidraulikus
Raktárról azonnal elérhető
514.800 Ft+ÁFA
Starex GF 50  gödörfúró adapter: Starex GF 50  gödörfúró adapter
Raktárról azonnal elérhető
362.812 Ft+ÁFA
Deleks L 30 gödörfúró adapter: Deleks L 30 gödörfúró adapter
Raktárról azonnal elérhető
386.626 Ft+ÁFA
Deleks L-50 gödörfúró adapter: Deleks L-50 gödörfúró adapter
Raktárról azonnal elérhető
423.689 Ft+ÁFA
Deleks L-50H gödörfúró adapter hidraulikus: Deleks L-50H gödörfúró adapter hidraulikus
Raktárról azonnal elérhető
490.985 Ft+ÁFA

Traktorra illeszthető, állítható vázszerkezetű, robusztus felépítésű, minőségi kivitelű gödörfúró adapterek aknák, lyukak fúrásához kerítésoszlopokhoz vagy akár facsemeték ültetéséhez.

Termékkínálatunkban hidraulikus változatokat is talál, amelyek még precízebb fúrást tesznek lehetővé. Az adapterekhez alaptartozék a fúrófej, de ha más méretű vagy kialakítású fejre van szüksége, azt is beszerezheti tőlünk.

Rendeljen most!

Gödörfúró adapterek professzionális használatra

Nagyobb mennyiségű talajgödör fúrása esetén érdemes olyan, traktorra illeszthető gödörfúró adaptert választani, amelyek komolyabb terhelés esetén is megállják a helyüket. A gödörfúró adapterek nem rendelkeznek önálló motorral, így az erőgép TLT-tengelyére csatlakoztatva nagy teljesítménnyel működtethetők. A profi gödörfúró adapterek könnyen szállíthatók, ugyanakkor igen strapabírók, ezért a legkülönbözőbb feladatok esetén is gyakran alkalmazzák őket.

Mely feladatok esetén használhatók a gödörfúró adapterek?

  • Fák ültetőgödreinek kialakítása,
  • Kerítések telepítése,
  • Aknák fúrása,
  • Oszlopgödrök fúrása.

A gödörfúró adapterek típustól függően különböző átmérőjű fúrófejekkel is megrendelhetők, így 15, 23, 30, 38, 46 és 63 cm átmérőjű gödrök kialakítására is könnyedén használhatók.

Válasszon gödörfúró adaptert a hatékony munkához!

  • Költséghatékony kivitel: a TLT-hajtású gödörfúró adapterek költséghatékonyabb megoldást jelentenek a saját motoros munkagépekkel szemben.
  • Magas teljesítmény: a traktorra illeszthető gödörfúró adapterek teljesítménye minden tekintetben megfelel a legnagyobb ipari elvárásoknak, így nagy volumenű munkák során is könnyen alkalmazhatók.
  • Cserélhető tartozékok: az egyes adapterek többféle méretű fúrófejjel is üzemeltethetők, így az adott munkához könnyen választható ki a megfelelő kiegészítő.
  • Készletről elérhető kiegészítők: legyen szó fúrófejről, késről, hajtóműről vagy éppen kardántengelyről, webáruházunkban mindig megtalálhatja a szükséges tartozékot.
  • Precíz munka: a gödörfúró adapterek nagy mennyiségű, repetitív munka esetén is képesek a pontos méretű gödrök kialakítására.
  • Kompatibilitás: a gödörfúró adapterek kompatibilisek a legnépszerűbb traktortípusokkal, így hosszú távon is széles körben használhatók.

Szeretne többet tudni termékeinkről? Tekintse meg a részleteket, vagy keresse munkatársainkat bizalommal!