SOLIS traktor

Kezdőlap    Traktorok    Traktor   SOLIS traktor

Solis traktorok

A Solis traktor mára Magyarország egyik legkedveltebb új traktorává nőtte ki magát!

A cég érdeke a kiváló termék jellemzői révén világszínvonalú gyártás. A cég tulajdonát két népszerű márka képezi “Sonalika” és a “Solis” márkanevek alatt, de USA és dél-amerikai területeken APACHE néven forgalmazzák a termékeket 20Le-től 90Le-ig. A vállalat két helyszínen üzemel Indiában, a gyártás Hoshiarpurban (Punjab) és vállalatirányítás Új-Delhiben, néhány részalkatrész beszállító származik Európából, Afrikából és Ázsiából.

A gyártulajdonosok egy család tagjai, így szoros és közös érdekeltségük révén szigorúan és hatékonyan képesek irányítani a vállalatot. A gyártási folyamat első fázisa, a nyersanyag beszerzés, ehhez minőség-ellenőrzési csapat meghatározza a szükséges anyagminőséget és tenderezteti a beszállító jelölteket, kizárólag tanúsított beszállítók szállíthatnak be.

A cég szigorú minőségi ellenőrzés normák által meghatározott szabványos minőségű anyagokat fogad be, ennek köszönhetően lesz a világszínvonalú a termék és az üzembiztonság.

A vállalat gyártja szinte a teljes modell sorozathoz a motorokat, ez alól a két kisebb modell képez kivételt. Az erőátvitelt, saját soron gyártják, míg a véglehajtásokat a Carrarotól szerzik be. A részkomponenseket, és a teljesen összeszerelt motor-váltó szerkezeteket is tesztelik, így biztosítva a szivárgásmentes és hosszú élettartamot ellátni képes fődarabokat, amelynek célja a 100%-ig elégedett ügyfél.